Flytthjälp

Flytten är inte bara att ta sina tillhörigheter från punkt A till punkt B, det är en övergång och en ny början och vi på Holmens Marknad är här för att förenkla processen åt dig! När du väljer oss som din flyttpartner, får du tillgång till en personlig flyttjänst som täcker alla dina behov.

Komplett Flyttjänst
Vi packar, lastar, transporterar, lossar och packar upp dina ägodelar med största försiktighet. Vårt team är erfaret och hanterar allt från ömtåliga föremål till tunga möbler, så att du kan vara trygg i vetskapen om att dina tillhörigheter är i säkra händer.

Packhjälp
Vår tjänst inkluderar packhjälp så att dina värdefulla ägodelar är skyddade under transporten. Vi tillhandahåller alla nödvändiga förpackningsmaterial, inklusive lådor, bubbelplast och packpapper.

Möbelmontering och -demontering
Vi löser möbelmonteringsuppgifter! Vårt team hanterar både demontering och återmontering av dina möbler. Kontakta oss om du har frågor om något specifikt som ska demonteras.

Miljövänlig Flytt
Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Därför försöker vi använda miljövänliga förpackningsmaterial och optimerar våra rutter för att minska koldioxidutsläppen från våra flyttbilar.

Flexibel Tidplan
Vi förstår att alla flyttar är unika. Därför erbjuder vi flexibla tidpunkter och datum som passar just din kalender, för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Försäkring och Trygghet
Alla våra flytttjänster är försäkrade för att ge dig trygghet. Om något skulle hända med dina ägodelar under flytten kommer de att vara skyddade genom vår omfattande försäkring.

Med oss på Holmens Marknad kan du se fram emot en trygg, effektiv och stressfri flyttupplevelse, skräddarsydd för att möta dina individuella behov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss vara din bro till ditt nya hem och din nya början!