Tjänster

Tjänster: Vi hjälper dig när du behöver oss

Tömmer, forslar bort och städar efter flytt eller dödsbon.

Holmens Marknad tar hand om hela dödsbon och hushåll. Även delar av hem om någon flyttat till ett serviceboende eller liknande. Vi kommer ofta in i ett skede när någon förlorat en familjemedlem och vi har stor förståelse för att situationen kan vara både ledsam och besvärlig. I år 2023 har vi varit till Er tjänst i 26 år!

Läs mer

Flyttstädning i Göteborg
Holmens marknad lastbil

Nyheter bland våra tjänster – Nyckelpigan

Vi utför också vanlig flyttstädning och vanligt veckostäd med fönsterputs, allt är självklart med rutavdrag!

Läs mer

Vintagestyling – Förvandla Ditt Hem till en Dröm

I dagens konkurrensutsatta bostadsmarknad är det viktigare än någonsin att framhäva ditt hems unika kvaliteter. Vårt erbjudande inom vintagestyling är den optimala lösningen för dig som vill höja din bostads värde och skapa fler intressenter utan att göra en större investering.

Läs mer

Lättare styling av bostad

Flytthjälp

Flytten är inte bara att ta sina tillhörigheter från punkt A till punkt B, det är en övergång och en ny början och vi på Holmens Marknad är här för att förenkla processen åt dig! När du väljer oss som din flyttpartner, får du tillgång till en personlig flyttjänst som täcker alla dina behov.

Läs mer

Helhetsansvar från början till slut

Vi tar ett helhetsansvar och sköter allt från början till slut. Vid önskemål ser vi även till att hemmet blir flyttstädat och står redo att säljas eller hyras ut på nytt. De anhöriga ska ha så lite som möjligt att tänka på när det gäller det praktiska.

När vi får en förfrågan börjar vi med att göra ett kostnadsfritt hembesök på plats av vad som finns i hemmet efter att anhöriga tagit det som de vill behålla och går igenom vad kunden vill ha hjälp med.

Vid behov av tömning och eventuell flyttstädning lämnar vi en offert till dig. Det som vi kan tänka oss att köpa in till vår butik räknar vi sen av från totalpriset. Handläggningstiden är för närvarande ca 2 veckor för denna tjänst.

Ibland kan det vara svårt att vara hemma och då skapar vi en offert utan hembesök, där vi tillsammans med dig går igenom dina behov och inventarier över telefon. Ska- eller har du flyttat eller ska bostaden säljas? Tala med oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss för fri offert

Kontaktformulär

Inlägg